Τετάρτη

Φτιάξε κι εσύ γλυκά σπιτάκια (gingerbread house) !!!!!

 από την Εύη Βισβάρδη.


Πρόκειται για μια πολύ διασκεδαστική διαδικασία που θα σας μείνει αξέχαστη,ειδικά αν τη μοιραστείτε με φίλους! Εμείς προσπαθήσαμε και ιδού τι καταφέραμε..



όμως η φίλη μου η Στέλλα Δ. φτιάχνει εξαιρετικά σπιτάκια κι εγώ μοιράζομαι μαζί σας τη μαγική συνταγή! Σας παραθέτω και ένα βιντεάκι από το you tube για να πάρετε μια ιδέα! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ..
Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα περάσετε τέλεια και φυσικά θα φαγωθεί το αριστούργημα σας αφού θα είναι πεντανόστιμο,όπως ό,τι φτιάχνεται με αγάπη!


Καλή επιτυχία λοιπόν !


Θα χρειαστεις...

Δευτέρα

Η φωτογραφία της εβδομάδας από τον Μανέ Πάγκαλο



Δες το blog του Μανέ Πάγκαλου !
http://www.getbusylivinblog.com
































 Zumba, Ζουμπα, εκλογες, γυναικα, ερωτας, αγαπη, ψυχολογία, λαμψη, σφαίρα, ρυθμος,δίαιτα, life,έξοδος,συνταγές,υγεία

Η αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη

από την Παυλίνα Κωνσταντάρα
 
 
Ήρθε κάποια στιγμή στα παιδικά μου χρόνια, που άρχισα κι εγώ να αμφισβητώ την ύπαρξη του παχουλού Άγιου με τη λευκή γενιάδα. Πήγα και ρώτησα με δισταγμό τη μαμά μου,γιατί ακόμα είχα αμφιβολίες για το ποιος φέρνει σε εμένα και στον αδερφό μου όλα αυτά τα πολλά δώρα. Τότε η μαμά μου μου είπε την αλήθεια:
Λίγα χρόνια νωρίτερα, είχε κάνει στα ψέμματα ότι την πήρε ο ύπνος στο κόκκινο καναπεδάκι που είχαμε στο σαλόνι...

Το party των «ληγμένων»!


από την Έρση Γκουρνέλου
      

Προχθές έπεσε στα χέρια μου ένα κείμενο του Σταμάτη Κραουνάκη που μεταξύ άλλων έλεγε :
 «Είναι μια πολύ καλή στιγμή να κάνουμε το party με ό,τι μας βρίσκεται. Πάντα πετυχαίνουν αυτά τα party, γιατί βάζει η καρδιά το παραπάνω της»!

Θυμήθηκα λοιπόν πόσο καιρό έχω να μαζέψω σπίτι μου την παρέα «των παραλίγο ληγμένων», -ένα από τα πολλά ονόματα που έχει αυτή η παρέα- και να κάνουμε το αγαπημένο μας party!

Το concept είναι απλό ...

Θέλω την ζωή μου και την θέλω τώρα!!!! Της Έφης Κεραμιδά Ψυχολόγος, NLP-Life Coach


Τα γεγονότα αυτή την περίοδο είναι καταιγιστικά και οι αλλαγές μεγάλες… Πώς τις βιώνουμε και πώς τις διαχειριζόμαστε; Πώς βιώνουμε το στρες και τι μπορούμε να κάνουμε για να το ξεπεράσουμε;

Ήξερες ότι δεν πρέπει να τρώμε ωμή τη ζύμη του κέικ?


Όλες το έχουμε δοκιμάσει όμως, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα τελικά !

Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Clinical Infectious Diseases», επιστήμονες από τα Κέντρου Ελέγχου & Προλήψεως Ασθενειών (CDC), των ΗΠΑ, καταλήγουν στο συμπέρασμα, πως η συνήθεια αυτή έχει ισχυρά αυξημένο κίνδυνο γαστρεντερίτιδας λόγω των βακτηρίων που ενδέχεται να περιέχει η ωμή ζύμη και τα οποία σκοτώνονται με το ψήσιμο.

Η έκθεση περιλαμβάνει τα πορίσματά τους για μια επιδημία γαστρεντερίτιδας από κολοβακτηρίδιο (e.coli) που καταγράφηκε το 2009 σε αρκετές αμερικανικές πολιτείες, στέλνοντας τελικά στο νοσοκομείο 77 ανθρώπους.

Οι 35 από αυτούς χρειάσθηκαν νοσηλεία έως ότου αναρρώσουν, αλλά ευτυχώς κανένας δεν πέθανε.

Σύμφωνα με την έκθεση, η κατανάλωση ωμής της ζύμης του κέικ είναι μια πολύ συνηθισμένη πρακτική, ιδίως μεταξύ των νεαρών γυναικών.

Από τους ασθενείς που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία, το 66% είχαν ηλικία κάτω των 19 ετών και το 71% ήταν κορίτσια !


Πηγή : Web Only tanea.gr




































 Zumba, Ζουμπα, εκλογες, γυναικα, ερωτας, αγαπη, ψυχολογία, λαμψη, σφαίρα, ρυθμος,δίαιτα, life,έξοδος,συνταγές,υγεία


Παρασκευή

Το τέλειο δώρο, από την Παυλίνα Κωνσταντάρα


Λατρεύω να κάνω δώρα! Το προτιμώ πολύ περισσότερο από το να λαμβάνω. Μου αρέσει η διαδικασία του να σκεφτώ, να αποφασίσω, να δυσκολευτώ, και τελικά να βρω το τέλειο δώρο. Γι αυτό δε μου αρέσει να κάνω τα δώρα μου βιαστικά, θέλω το χρόνο μου.

Τα τελευταία χρόνια, όχι λόγω οικονομικών δυσκολιών,( εξάλλου τα δώρα κάθε άλλο παρά θέμα χρημάτων είναι ), μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρω δώρα στις φίλες μου. Είναι που δεν τις βλέπω, είναι που έχουν οι ζωές μας διαβεί σε δρόμους διαφορετικούς, είναι που χάσαμε την καθημερινή επαφή και νιώθω ότι πια δεν ξέρω τι τους αρέσει, τι θα ήθελαν, τι θα τους άρεσε. Προσπαθώ να σκεφτώ και το μυαλό μου πάει μόνο σε κάτι που θα τους άρεσε τότε. Σήμερα όμως είναι το τώρα, και όχι το τότε, δε θέλω να ζω στο παρελθόν. Δε θέλω να πάρω δώρα από υποχρέωση.

Αποφάσισα λοιπόν, αγαπημένες μου. Το πολυτιμότερο δώρο, αυτό που μας λείπει, είναι ο χρόνος. Μπορεί να μην τυλίγεται σε φανταχτερές ζελατίνες, ούτε να μπαίνει κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά ξέρω ότι είναι αυτό που θα μας κάνει να χαμογελάσουμε. Χρόνο μαζί, όπως παλιά.

Καλές γιορτές σε όλους μας

Δευτέρα

“HANDMADE” από την Άννα Μαρία Ψέμμα


ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ.....ΦΩΣ !!!!


Φτιάξτε μόνες σας εύκολα και γρήγορα ένα φωτιστικό για το παιδικό δωμάτιο.

Η φωτογραφία της εβδομάδας του Μανέ Πάγκαλου


Δες το blog του Μανέ Πάγκαλου !
http://www.getbusylivinblog.com

"ίσως ,κάπως έτσι αισθάνεσαι σήμερα.."